REHART Group, specialistul in protectia optima impotriva uzurii, eroziunii si atacului chimic !


Colaborarea cu compania germana Rehart GmbH, membra a Grupului REHART, ne asigura posibilitatea de a oferi clientilor nostri solutii tehnice complete pentru protectia metalului si structurilor din beton. Materialele Rehart sunt complementare produselor destinate protectiei impotriva coroziunii VpCI® / MCI® care sunt furnizate de Corporatia Cortec USA – liderul mondial in tehnologia inhibitorilor de coroziune.

Specialistii Rehart au creat si dezvoltat in timp o serie de materiale deosebit de performante, inovatoare, cu continut de ceramica (granulata sau sferica) care protejeaza o multitudine de tipuri de suprafete metalice, impotriva distrugerii mecanice (eroziunii, abraziunii excesive) si atacului chimic.

Materialele Nano-Seal au caracteristici tehnice diferite (vascozitate, granulatie, rezistenta la intindere, rezistenta la presare, rezistenta la chimicale, temperatura etc.), sunt perfect adaptate pentru de a fi aplicate cu usurinta, cu rola, pensula, prin turnare, spacluire (functie de grosimea stratului final necesar) si permit inclusiv masinarea pentru aducerea la cota.

Fiind fabricate cu respectarea sistemului de management al calitatii ISO 9001 : 2008 si testate TÜV, materialele Nano-Seal garanteaza calitatea si siguranta in utilizare.

❯❯❯ Aplicatii - Lucrari de referinta realizate cu materiale Nano-Seal